torsdag 14 februari 2008

Ja... Söner ja...

Det är något mysko med söner...

Det går fan inte att uppfostra dem...

Tack och lov för lumpen! Phu... Han lärde sig bädda där! Snyggt jobbat militären... 18 månader och befälhavaren lyckades med vad jag inte gjorde på 18 - år.... Tack...

När han flytta hemifrån.... Försökte dammråttorna ta över hans liv... Jag såg själv hur de gjorde utfall mot honom.. Flera gånger.. Tror jag iaf... Typ något så´nt var det som fick honom att bli rädd för att städa... Sa han... Själv hade jag aldrig sett honom ens försöka... Om sanningen ska fram...

Lite skyldig till hans ohuslighet är jag nog iaf... Men nu är han gift... Nu får han ta eget ansvar.

Men lite rodnar jag allt när jag hör honom fråga sin fru hur man kokar en tårta...

Pok

Mallapojkmammabralla

BloggRegistret.se
^

7 kommentarer:

Buzan sa...

Kokar en tårta? Bäddar en säng? Fan mallaFunderarBralla.. skicka dem till mig eller sonen!!!!!! varför tror du jag vägrar din tävling.. jag har ju no probs ..
men jag tar gladeligen emot alla barn.. faktiskt.. jag har ju så fucking svårt att fatta vad ni alla pratar om men dessa tonårsproblem.. supa, knulla, hitta snippa, o what ever..Kanske jag som e så fel ute,, men det får ni kolla med min son om... *kyss och hångel.. HOPPAS JAG*

Pangbruden sa...

Man ska muta dom!!! Har ni missat det.. Jag mutar min son med stålar, löften om nya dataspel (mel eller mindre falska jag är ju glömsk) ammo, nya skidor.. allt möjligt.. Han är en jäkel på att klippa gräs och på att tova... Fasst det kanske inte behövs den dagen han flyttar hemifrån.. men han är en jäkel på det!!

Fin helg, jag drar till fjälls!

Anonym sa...

Halllå det ekar i bloggen, har ni stuckit till Barcelona igen sköna damer??? puss o kram från blivande Fjällgeten.. med Jäger och 80% stråhrom i fickan..

Majsanochmalla sa...

Buzan... Hål, tonårsuppror och sex har jag inga problem med... Diciplin är min svaga länk!!! Tar du över!??! ;-)

Pangis... Ojojoj...Om det ändå vat Barcelona... Näe.. Rakt igenom influensa. Du har helt rätt. Mutor hot är en mammas "bästa" vän... Ha det så gott nu!

Pok

Mallamammabralla

Buzan sa...

skicka hit packet så ska jag fixa dicipl.. diplicil,.. äsch PLI på ungarna

Majsanochmalla sa...

Deal Buzan lilla söta... Dom kommer v 9 och jag hämtar dem 2016... Tack, tack!!! ;-)

pok

Mallasingelbralla

Buzan sa...

*harkel* Är det bara för att du räknat ut att jag kommer hem till stan då eller? Ska jag INTE få nånt ledigt alls?? *sucka* Jaja, vad är väl en bal på slottet..