söndag 10 augusti 2008

Det var väl trist att höra...

Hur exet betet sig mot våra... Eller nu mer, bara barnens och mina vänner...

Iaf så var det, faktiskt det vi minst pratade om... Åhnä... Asienresan som vi 3 familjer gör tillsammans är så klart i fokus... Och vi är alla betagna i att 10 års planering blir så bra!

Vi är alla väldigt olika... Mammorna i de andra familjerna är så fantastiska med sitt fiffande och sina träffar jämt... Det är små fiffiga inläggningar i "den burken" och någon god sås i "den andra burken"... Alltid så genomklokt/tänkt... Jag är med på "sladden"... Kommer ju aldrig med något så´nt... Jag har aldrig några burkar eller typ... Och jag har nästan aldrig några presenter eller överaskningar med heller... Om jag inte hittat något speciellt till någon av dem... Då blir det present till den som jag hittat något speciellt till... Och då får det kosta... Självklart är födelsedagar/jular fyllda med presenter även från oss... Men sällan något utöver det.. Inte alls som de andra mammorna... De är fantastiska i allt från att var stöd, till att "koka soppa på en spik"... Min roll är att vara "lillasyster/skoja och vara glad".. Å det är då ingen konst i deras härliga sällskap!

I går babbla vi much Asia... Och planerade.... Babbelbabbelbabbel.... Å så kommer värsta antiteknikmamman G fram med en värstingvideokamera som hon köpt... ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHH... Satans vad avundsjukan rev i min kropp!!!!! Den var helt fantastisk i allt från kapacitet till design... Färgen, formen...... Mmmmmmmmmmm...

Jag blev så störd att jag måste gå ut och röka.... Den där videokameran och jag skulle vara ett satans snyggt par! Mitt orange/röda hår och det orangefärgade fodralet... Viket vinnarteam! ;-)

Kompisen G bara log, de andra vännerna likaså... Jag är ingen avundsjuk typ... Utan mer den där som "också vill".....

Nu har jag kontaktat Majsan... Hon gömmer sig utomlands... Det är hennes tillvaro just nu! ... Jag, liksom väldigt många andra kommer att skydda henne... Järnet! Men kommer hon utan videokamera... Handfill... Då vete sjuttsingen.. ;-)

Majsan har det bra, mår bra och känner sig trygg... Ba´sat ni vet!

Pok

Mallamåstebarahaenså´n... Bralla


BloggRegistret.se
^

6 kommentarer:

Anonym sa...

det låter bra det att hon har det bra *skönt*
Hoppas du har det k´lika bra och snart åker ni ju ivög på eran resa så najs och få drömma lite *kramar om*

Anonym sa...

Skönt att höra att Majsan har det bra - så bra som det nu går att ha i hennes situation.
Men Malla, jag var ÖÖÖVERTYGAD om att DU var en fiffare som stod med ena armen i ett långkok och den andra var upptagen med ett broderi. Hur KAN jag ha misstagit mig så....?

Anonym sa...

Stor kram till er båda! Livet är inte rättvist. :-(

Majsanochmalla sa...

Hahha... Bitte... Jag trodde också att jag var en "så´n".. Väldigt länge.. Nu vet jag... Jag är ingen så´n.. Och det är skönt att "hitta sig själv".. Uppkravlande från mammaträsket! ;-)

Pok

Mallaharettbokförslagpgbralla

Anonym sa...

Skönt att häöra om Majsan, har funderat på henne. Shoppingmål nr 1 i asien borde vara en orange videokamera.. ! :-) kram och fin dag min vän

Anonym sa...

mmm låter som en helt underbar resa det där ;)