onsdag 20 augusti 2008

Men... Vad hade livet att erbjuda i dag då?

Inte tvättstuga iaf... Den sket jag i.. Najs! Även om jag faktiskt gillar och stå vid mangeln och filosofera.. Så blidde det inget så´nt...

Nähänä... Jag har, med ljus och lykta sökt dataexperter som kan laga min älskade compuuuuter..

Den har fått... Typ... Dödlig spetälska, fast det heter något annat på dataspråk... Nu har 2 värstingsnubbar kollat på den... á 1 800 sek/h och kliat sig i skallen och sagt lite anklagande.. Hur fan har du lyckats med det här? .. Ähhh... Det var så lätt så... Svarade jag... Jag bara använde 20 000 kronorsskiten... Ursäkta mig!!!! Jävligt dumt... Men nu är jag en dum sort.. Så hjälp mig.. Da!!!!

Näe... Blablablablablablaaaaaaaa... Så där ja... Nu blev det 1 800 pengar till! Vassego å betala i kassan.... Att jag är lite lack... Åhhhnä... Hur kan ni tro det!? Påhopp!!!!!! Nu är datorn , förmodligen på väg till "krematoriet för dödskörda datorer"... Men jag är inte ledsen... Bara satans förbannad att jag valde en superduperdator för 2 år sen... Jag skulle tagit något billigt skit... Jag blir aldrig arg när jag handlar på HM eller AJKIAJEJ... Är det billigt... Så förväntar jag mig, liksom ingen kvalitet heller... Kanske ska jag lära mig något nu da!?!??!?

Iaf så fikade jag med Bonusungen... 18-år... Ganska sjuk, jobbar järnet och har fullt upp med killen och kompisar... Tar sig tid med mosterproster... (kan det vara en gratislunch som lockar? Hmmm)... Och va faaaan... Assnygg... Killarna håller på att vrida nacken av sig... Long time... sinse I was in .. IT!!!

Sen fika jag med hon som Monica gosade med på AJKIAJEJ... För jag hade plötsligt fått en 450 kr bilbot på halsen via Majsans morsa och via missförstånd och så... Inget att snacka om... Jag hade taskigt om växel, så jag fick med mig 449 kr... Handväskan låg kvar i bilen.. Håhåjaja...
För övrigt tänkte jag sms:a både Moncan och morsan att de "skulle ses" där... Missade ju bara... Ohhh... Så ovanligt, när det gäller mig.. NOT!!!

Jaha... Hem en sväng... Exet meddelar att jag skiter i mina barn... Jaha... Vilken analys!??! Och va fan ska jag göra med den?!??! Ja... Om du tycker det så undrar jag bara hur mammor är som älskar/bryr sig om sina barn är... Tänker jag... Men skriver det inte... Jag orkar inte... Det är bara dumt och puckat..

Sen kommer vännernas, vän... Nu är det ny tid, ny affärsidé!

Så nu är jag "på" igen... Jag blir fan i mig helt deppig när jag inte har projekt... Jag gillar när det rör sig.. Nu ska vi "köra järnet"...

Undrar vad morgondagen har att erbjuda? Hmmm... Jag tror jag sover en stund... Och kollar..

Pok

Mallalitesurarggrinigidagbralla


BloggRegistret.se^

5 kommentarer:

Suzie sa...

Låter spännande med nya projekt och affärsplaner! Go girl!!
Du är bäst alla dagar i veckan, det vet du!

Storasyster sa...

Kul med nya projekt.. Är ganska lika, det får inte va stilla någon längre stund då blir det liksom tråkigt :) Lycka till // Sol

Monica sa...

hahahaha nu fatta´de jag nestan inget 1
;) menade du mio i sickla;)
när då? nu ska jag iväg å handla *tråkigt*

Pangbruden sa...

Om du skiter i dina barn...ja då har väl jag sålt mina på blocket då.. Ditt ex gör mig iallfall taggad till att träna mer;-) Åhhh du ska snart få shoppa i Asien... fattar du.. Asien=billigt!!!

Anonym sa...

Man ska inte välja dator efter kvalitet eller pris - man ska köpa den sööötaste! Jag har en rosa....