fredag 22 augusti 2008

Okej....

Vad säger man?

Morgonens största nyhet: "Det var bara en låtsasorder".... Det borde båtbefälet ha fattat?

Jaha!?!!? Och hur, exakt skulle han ha fattat det?

Och ska jag sitta här och oroa mig för att riktiga orders blandas ihop med "låtsasorders", så in i helvete mycket att Svenska försvarsmakten anfaller något annat land... Och startar ett 3:dje världskrig?!?

Och när katastrofen är ett faktum.... Ska de sitta och peka finger mot varandra och skrika... "Det var han/hon/den/det"...

Jaha... Nu vet jag verkligen varför jag är pacifist...

Stäng ner Sveriges största/dyraste lekskola... Och lägg pengarna på folk som verkligen vill ta ansvar/ge god vård/ta hand om småglinen... Dvs dagis/skola/vård och omsorg... Det är min bestämda åsikt!

Och till Er som miste son/bror/barnbarn/vän... mfl... Förlåt oss alla som subventionerat olyckan som orsakade er så stor smärta... Och snälla, försök förlåta alla de vuxna karlar som inte fattar bättre än att skylla på varandra... Fega/ynkryggar är vad de är... Men som sagt... Förlåt dem ändå.. De kan verkligen inte bättre! Sorgligt men sant!

okej... Ni som inte klarar av att ta ansvar för era handlingar... Ni är inte mogna att ta ansvar för den budget ni tillfördelas.. heller..Varje år... Lägg ner er själva! Okej?!?!

Pok

Mallahatarynkryggarbralla

5 kommentarer:

Pangbruden sa...

Du har sagt allt som behöver sägas!!! Låtsasorder!!! SKÄMS!! säger jag, skäms! Kram

Anonym sa...

Har jag missat nått? Vadå för båtolycka?

ullrika sa...

jag blev alldeles tom när jag hörde om det här på nyheterna. skuggorder, eller vad var det de kallade det?

som vanligt håller jag med dig Mallaklokbralla. jag är också tokpacifist. konflikter ska kunna lösas diplomatiskt idag. om nån vill slåss så finns "sporten" ultimate fighting.

ett mycket bra inlägg. som vanligt.

Anonym sa...

Nu läste jag tidningen, så nu vet jag vad det handlade om. Idioti!

Majsanochmalla sa...

Det är ju skandal... När inte ens egna smeknamn komms i håg av en själv... Då borde man ge sig själv en feting.. *SMACK*... Så där ja!

Pok

Mallaseniljävladementbralla