söndag 24 augusti 2008

Vänner...

Jag tycker verkligen att internet/bloggandet är som en skattkista...

Det "bökar om" i tankarna... Nya fina människor hittar vägen till mitt "blajblajskriverier"... Och jag finner glädje, sorg, humor... Lycka, kärlek i andra bloggar... Å jag vill ha mer... Yeees!

Det är häftigt att bli berörd... Någon att "glimta i ögonen med"... Någon som är dödskär... Någon som är olycklig, någon som är arg, in i djupet av hjärtat ledsen, Någon som känner sig förråd.......

Känslor är en underskattad valuta... Jag är inte beredd att släppa taget om det som bloggandet gett mig... Inte alls! Jag ger det samma värde, som en god bok (högt rankat här)... Ett brev från en omtyckt vän, en underbar cd.. i spelaren.... en "rulle" i dvd´n...

Vill bara säga... Ni är så jäkla bra... Ni är värdefulla... Och ni, liksom jag är vinnare... Vi vågar släppa in "okända människor", vi vågar hänge oss... Vi vågar tom (det mest skamfyllda !?!? )... Vara ledsna.. I sällskap av varandra... Tack vänner... Ni är... Som sagt... VÄRDEFULLA!!! Glöm aldrig det...


Pok

Mallaförundradbralla

BloggRegistret.se
^

15 kommentarer:

MonasUniversum sa...

Mmm, och jag håller med dig. Det är helt jävla fantastiskt! Och tack själv bruden!

Majsanochmalla sa...

Mona... Vi ses på mässan... Ska bara rota fram biljetterna...

Pok

Mallabralla

Monica sa...

va har ni för er ??

Mallabralla du har rätt som alltid!!
Ska vi åka och spöa skiten ur våra ex hahaha

Eller bara skrämma dom en mörk höst kväll...

Majsanochmalla sa...

Hahhha... På med burkorna bara!! Sen stänger vi in dem i källarförådet... Å dänger på dem med basebollträn... Hahha... Kan de ha det idiotarnas!

Pok

Mallahållertummarnafördigimorgonbralla

Monica sa...

i morgon går nog bra, sen slutar jag ju tidigt;) sen ska jag o kommandoran till frissan om vi hittar nån;( som kan ta henne..

Anonym sa...

Häftigt att det kan förmedlas så många riktiga känslor i bloggosfären. Jag är mer ärlig med mina känslor där än vad jag är gentemot mina vänner.

Pangbruden sa...

Jag kan inte annat än att hålla med!!

Basebollträn? Får jag vara med? Jag har en revolver:-)

Herr o fru Lundin sa...

Visst e de häftigt?! Och sen att "vissa" e så duktiga på att uppdatera sina bloggar me underbara inlägg - de äger!!

Behöver ni förstärkning "den mörka kvällen" hör ni bara av er - ja e grymt läskig när bettskenan är på om natten å skrämmer skiten ur vem som helst!!!

PoK

Anonym sa...

Jag måste få hålla med, som småbarnsmamma till tre samt en 17åring och ett mer en heltidsjobb, finns det inte så mycket tid för irl samvaro... Självvalt javisst, men ensamt iblad... Nu efter mitt inträde i bloggvärlden, känns det som om jag fått en nystart, av vänner :) Det värmer i hjärtat..
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Anonym sa...

Ja det är roligt att blogga även om man numera med en hyperaktiv son oftast stressar iväg inläggen och inte hinner/orkar läsa lika många andras bloggar som när man t ex jobbade *ler*

Tack för det vänliga inlägget om vår guldklimp Max :) Har många fler roliga skrattfilmersom dyker upp inom kort om ni gillar sådana :) Ha det!

Anonym sa...

Jag håller verkligen med dig om allt du skriver, så är det.....

KRAM

Anonym sa...

GoMAlla, Gomalla, Gomalla, Gomalla!!

Alla är så bra!!
KRAMEN
frånGävle

Anonym sa...

Jag kan bara instämma. Håller med fullständigt.
Och så underbart att få träffa sina underbara, rara, fantastiska webbisar på riktigt! Det är som att vinna guldmedalj!

Mitt ex behöver inte spö längre. Han sitter ensam och utblottad och barnen vill knappt veta av honom. Jag tycker inte synd om honom. Man får vad man förtjänar.
Så bida din tid. Du kommer att få din belöning raring!

pok
eller som man säger i Norge kos og klem!

Anonym sa...

In i djupet av hjärtat ledsen....känner mig träffad...

ullrika sa...

du fångar det på pricken Mallafångbralla!

finns bara en nackdel med alla mina/våra nya vänner: att vissa bloggisar skriver så himskens många inlägg att jag inte hinner med! om jag missar en dags läsning har jag att göra hela kvällen dan efter... på bekostnad av familjelivet :(

å du, jag sååå glad för dina alltid lika glada, peppiga, eftertänksamma, coola kommentarer hos mig. TACK!

löv!!