tisdag 19 augusti 2008

Nu vet jag varför...

Jag är ganska ointresserad av sport..

Såg som snabbast intervjuven med Kallurtjejen...

Ájajajj... Vad ont jag fick i hjärtat... Journalisten borde få guld för sämsta insatsen någonsin... En helt förkrossad tjej... Och dumjäveln bara malde på... Vad trodde han att han skulle få ut av den pressade situationen!??

Näe... Mitt ömkande hjärta klarar inte av när människor blir så där hårt åtgångna... Jag vill bara ta dem i famnen och säga "det löser sig.. Det löser sig alltid... Du gav järnet.. Det är det som räknas"...

När jag ändå har ett sportinlägg, vill jag passa på att be Stefan Holm om ursäkt... Jag blandade ihop honom med någon Öststatare.. I vit tröja... Och så blandade jag ihop sporterna också...

Sonen och HF... Tyckte nog att det var skandalartade uttalanden som kom ur soffkuddarna på min sida... Om jag hade haft riktiga barnbarn... Hade jag utan tvekan skylt på dem... Så pinsamt var det faktiskt... Men å andra sidan.. Jag har aldrig utgett mig för att vara sportintresserad...

Utom en gång.. När jag var kär.. Då tittade jag på en gubbmatch i fotboll... Sen matade jag den uttröttade fotbollsspelaren med kåldolmar.. Sen var det klart! Å så gifte vi oss! ;-)

Å det vet vi ju hur det gick...

Pok

Mallaantisportbralla
BloggRegistret.se
^

9 kommentarer:

Pangbruden sa...

Och av det kan man dra slutsatsen att det är ohälsosamt med gubbmatcher i fotboll:-) POK raring

Majsanochmalla sa...

Precis min åsikt!

Ha det bäst du rara!

Pok

Mallaskaaldrigmerglopåfotbollsbralla

Suzie sa...

Själv har man blivit hjärntvättad av sönerna som båda är idrottstokar. Så en annan snackar ju taktik och sportresultat som den värsta sportkomentatorn ;-)

Tyvärr har jag inte tittat på OS i den utsträckning som jag hade planerat. Det kom ju så mycket annat trevligt ivägen...så som att läsa bloggar, träffa gamla och nya vänner etc...

Majsanochmalla sa...

Hallo! Suz..

Ut i solen bara!

Sportnörd där! ;-)

Pok

Mallaskaståitvättstugebralla

Suzie sa...

Sitter på jobbet och sliter... måste pigga upp mig mellan varven med lite bloggläsning och sportinlägg. Åker ju inte till solen förrän på fredag.
Då blir det bloggtorka...jag lovar!!!

Anonym sa...

Skyll dig själv!!
Det var Kåldolmarnas fel ALLTIHOPA, hur kan man bjuda på det???

KRAM

Mia i Gävle

Anonym sa...

Jag skulle bli en usel nyhetsjournalist - jag ber liksom om ursäkt för att jag existerar, så himla rädd är jag för att störa folk.... Kallur-intervjun var ett bottennapp. Måtte han få smisk av sin chef när han kommer hem från Kina!

ullrika sa...

dom är tyvärr alltid såna där. särskilt mot lessna tjejer. tyvärr är susanna för väluppfostrad för att säga "jag kan som du märker inte prata just nu" och gå därifrån. reagerade också väldigt på den intervjun. min mattias fick hyscha mig för att jag inte skulle gå igång så mycket att jag hade väckt sovande bäbin. usch. hur kan han inte fatta när hon säger "jag tror inte jag vill se det där". coolt hade varit om Peter Jonsson sagt "du, vi skiter i det här. ta hand om dig! vi kan väl prata senare om du orkar?". DET hade impat på mig. journalistiskt alltså.

och vi är många som tycker så här. googla får ni se!

Monica sa...

hej bruden;)
Trodde nestan jag skulle se dig och Majsan idag på ikea såg nemlig hennes mamma + barnbarnet;)
hon snacka i mobilen såg mig inte ;)

Du server aldrig kåldolmar!!