lördag 7 februari 2009

Att vara "liten"..

När man är stor och ska vara vuxen...

Majsan är utmattad...

Hahha.. Som om någon är förvånad.. Iaf inte jag!

1, Jag är inte å topp, men på G.. Då kan Majsan slappna av.. Jag står alltid där.. precis som hon gör för mig.

2, Majsans ambitioner är skyhöga i att klara av barn, jobb och alla kostnader för det själv. Majsan är inte mamman som säger nej.. Hon tar ett jobb till. Nu är barnen hos sin pappa. Jobb dag som natt... Inget konstigt med det..

3, Majsan är trött... När någon är snäll mot henne... Gråter hon!?!? Men vägrar ta emot hjälp... Jag tvingar mig på henne. Hon har inte en chans att säga nej! Men till alla andra som vill... Säger hon bestämt NEJ! NEJ! Och NEJ.. En gång till... Jävla envisa blondin! Vad ska jag göra med
henne? Kanske ska jag fixa stålar och säga att jag vunnit på lotto?!?! Jag vet inte men Majsan har flera som ser, som vill, som bryr sig... Det är många som vill vara i Majsans närhet.. Inget konstigt med det! Men det är faktiskt ett jävla schå med hennes envishet.. Har ni tips... Hjälp mig! Inte ens hennes egna, snälla mamma får hjälpa till!!! Men när mamma gått gråter hon för att mamma är så snäll och fin.. Och jag tröstar och säger.. Va faaaaaaaaaaan, var inte så envis.. Ta hjälp!!!

Vad ska jag göra?

Pok

MallaharingapengarattgebrallaBloggRegistret.se^

11 kommentarer:

MonasUniversum sa...

Fortsätta, fortsätta, fortsätta. Till slut kommer hon inse att det inte är skämmigt att be om hjälp...eller ta emot...

Anonym sa...

Jag förstår Majsan, är själv lite sån. Men jag har upptäckt att det gör inte ont att be om hjälp. Det är inte skämmigt och jag har fått en bättre relation med mina vänner!

Så bra kvinna reder sig själv, men tillsammans är vi starka!

Fortsätt goaste Mallabralla

kramar i massor

Anonym sa...

Håller med Mona //Monica

Pangbruden sa...

Säger som Mona forsätt som du gör.. Var envisare än hon så kanske hon tillslut vågar. Vänner som du Mallan är något att häng i julgranen det:-) POK

Majsanochmalla sa...

Så där ja... Nu boostade ni mig till att fortsätta... Majsan boostade mig lite också... När ni är så gulliga... Då gråter hon.. Många har hört av sig till Majsan.. Efter mitt inlägg... Då gråter hon än mer... Lilla gumman! Men livet är som det är.. Man får se det ur det positiva perspektivet.. Vi som är och jobbar nu, man behöver ju inte hämta rent vatten.. Det skvalar så bra ändå! ;-)

Pok

Mallaniärsåfinaochbrabralla

sofie sa...

Även jag säger som dom andra fortsätt,och även förklara för henne att hon och även du klarar inte allt själva.PS:Om ödlan inte konstigt att han eller hon ville ta sig en smabit vem kan motstå såna puddingar som ni är.Kram på er o du Malla lycka till.

sofie sa...

Smakbit ska det stå.

Majsanochmalla sa...

Era små gullhöner,,,ni är så kloka...och jag en toka...
Kram Majsanrödagrispajsarn

Herr o fru Lundin sa...

Å´fina majsan och malla, många har skrivit så klokt innan och jag kan bara hålla med... PoK loveya!

Herr o fru Lundin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
ullrika sa...

vet inte om man KAN tvinga nån att ta emot hjälp, och jag vet faktiskt inte om det är nån nytta till att tjata. hon VET ju att du finns. hon VET ju att du VILL hjälpa.

jag tror hon kommer ändra sig. rätt snart faktiskt... stå på dig bara!