lördag 7 februari 2009

Fuck you! Postkodmiljonären..

Här sitter jag en lördagskväll.. Och tycker plötsligt att han, i Postkodmiljonären.. Vet fan inte ens vad han heter... Är en pudding!!?!?!? Kanske dags att skaffa fast manligt?

Jag gillar inte ens den typen av män.. Och egentligen är jag skitförbannad på Postkodmiljonären.. De basunerar ut hur mycket man kan vinna.. Inte fan har då jag sett någon vinst här hemma på min gata...

Jag gick med för!?? 3-4 år sen... Sen dess har jag inte tordats gå ur... Tänk om de kommer just till min gata då.. Det vore just min vanliga tur.. Hade jag sparat pengarna ist så hade jag kunnat resa till Kina ist.. Inte riktigt då.. Men nästan! Jag blir skitsur varenda gång jag ser att de dragit pengarna från mitt konto.. Men säga upp det!?!? Ohhh.. No!

Och en annan grej... Hur i helvete ska man kunna glömma bort siffrorna om man går ur PKM? På hästar/tipset/lotto, skulle iaf jag glömma bort alla siffror hit och dit.. MEN HUR GLÖMMER MAN SITT POSTNUMMER?!?! Det är utpressning!

Kanske kan man finta Postkodmiljonären.. Skriva över lotterna på Majsan eller så... Skulle det funka? Själv har jag bara tur när det gäller ungar... Men det vill jag inte ha några fler.. Och mer tur kan man nog inte ha i just den grenen...

På tal om ungar.. HA/HF sov över här för några månader sedan... På söndagsmorgonen ber HA mig att kolla hans konto på Svenska Spel, på datorn... Inga problem!

M: Vad har du för lösen?

HA: XXXX

M: MEN GUD/RUN VAD DU È UNDERBAR... *med darr på rösten och tårar i ögonen*...

HA: Va!?!?

M: Jaaaa.. Du har ju valt mina sista 4 siffror i personnumret, som lösen... Jag älskar dig också bästa killen!

HA: Mhäää... Chilla nu morsan.. De där nuffrorna har jag fått av Svenska spel... Inte valt själv!

M: It´s a sighn! Vi hör ihop.. *strålar som en sol*

HA: Mmmm.. Vi hör ihop.. Du är min mamma! Det kunde jag talat om innan jag fick lösen från Svenska Spel... Skit i det nu! Kolla om jag vunnit ist!

M: Okej! Men håll med om att det är speciellt!??!

HA: Visst!... Vann jag?

M: Näeee.... Du är inte "född under den stjärnan" gullet!

HA: Näee.. Eller så borde jag kanske byta lösen!?!

Jahaja.. Se där.. Dålig tur går tydligen i arv!??! Fast iofs HA har tur i kärlek... DET har han inte ärvt efter mig iaf... Det vet jag bestämt!

Pok

Mallatur&otursbralla

BloggRegistret.se^

5 kommentarer:

Anonym sa...

Här har du en till!
Jag spelar aldrig och köper ytterst sällan lotter, men fan tro att jag vinner!
Den enda gång jag vinner något är när vi spelar poker och då brukar jag komma tvåa och vinna en Selma =) Enda gångerna jag vunnit hela skiten har jag varit tämligen berusad. Det är väl då jag vågar satsa kanske?

Postkodsmannen är Rickard Sjöberg och han är inte ledig. Men han är lååång, snygg och väldigt trevlig kan jag upplysa dig om^^

pok

Anonym sa...

Jag ångrar att jag slösade 90 minuter av mitt liv på skiten ;-D Var så säker.

Och vad gällande Rikard Sjöberg så nja, jag har svårt för skenheliga frikyrkograbbar men trevlig verkar han vara.

Trevlig lördag.

Monica sa...

Tycker rickard ser ut om en bebis och lånhårig är han, Han kan nog verken måla eller snickra eller hantverk överhuvud taget

Pangbruden sa...

Säg inte det.. Du vet inte vilken kärlek som står och lurar bakom ett hörn.. När man minst anar det och med den man minst tror:-) POK

Anonym sa...

Det är diskriminerande att bara folk med tur vinner på sånt här.. jag köpte 42 st bingolotter en gång och vann inte ens en ny lott. Pmph..