måndag 2 februari 2009

Mhä... Vad är detta?

Alltså... Jag borde väl bara lägga ner... Men jag är ju som jag är och tycker att vissa saker måste klargöras...

Jag är en tjokkis... Visst! Men vad fan är det för argument? Får man inte vara tjokkis och ha en blogg och en åsikt? Nähä... Visste inte det! Sorry... Jag börjar banta å måndag.. Som vanligt!.. Ska försöka att att hålla dieten lite längre än sedvaliga 10 minuter... För blogga... Dä ä mitt liv det se...

Ska jag vara arg på en okänd människa, som aldrig ens varit i närheten av vår blogg? Än mindre lagt inlägg i den? Näee... Jag är arg på att, du anonym ger utlopp för din ilska på min blogg. Du är inte välkommen.. Vare sig du har problem med din sambo eller ej. Kamma till dig och lär dig se skillnad på person och sak... DU är arg på din sambo, du har gett dig på vår blogg... DU skriver i den.. JAG svarar på det.. Inte på om din sambo har rätt eller fel... Fatta! Inte heller på om Majsan har gjort si elle så... DU HAR BLANDAT IN MIG... Uppriktigt skiter jag högaktningsfullt i hysterikor som dig..

Jag vet att du finns... Du har ju just talat om det med all, önskvärd tydlighet... Vad vill du vi ska göra åt det!??! Chamagne? Tårta? Eller vad?

Jag vet ingenting om din sambo.. Hur skulle jag kunna det? Håll inte på att vässa.. Det är väl självklart att du vet och kan allt om din sambo. Varför tror du någon ifrågasätter det? Eller är det bara ytterligare sandlådetjafsande.. Vem har öht ifrågasatt det!?! Läs inte in saker som aldrig blivit sagda..

Vad jag vet är inte Majsan speciellt sårad.... Majsan mår bra och har varken sagt bu eller bä om vad jag ska eller får säga... Vafan.. Vi är väl självgående egna individer, som har val... DU TRAMPAR OOMBEDD IN I VÅR BLOGG.. Hade du gett fan i det så hade du aldrig fått höra ett ljud från mig... Som sagt jag är inte intresserad .. Din blogg är inte min grejj..

Du vet inte varför jag, Malla blandar mig in i leken.. Men du... DU SPÖKAR RUNT I VÅR BLOGG... Läs gärna men lägg inte ut dina privata problem här.. Det betendet får mig att bli förbannad.. Det är ditt egna fel och ditt egna val... BACK OFF!!!

Å så det sista... Hur i helvete kan du tro att du ska få min respekt när du utlämnar privata/intigritetskränkade saker om både Majsan och din sambo rakt ut i späjswörld!?!

Alla har vi våra "lik i garderoben"... Jag har tex en mycket älskad närstående som har alkoholproblem... Va fan har det med hans människovärde att göra!??! Och skulle den bakgrunden inte berättiga honom till att söka ett annat liv? Nä´ru.. Sånt funkar inte på mig!

Pok

Mallalåtmänniskorberättaomsigsjälvaistfatthängautdembralla
BloggRegistret.se

10 kommentarer:

Monica sa...

men jísses ger dom sig inte ??

sofie sa...

Majsan jag har en känsla om det ni har råkat ut för bloggen Be endera Monnica eller MariaN om mitt tele nummer ringer du till Maria kan hon förklara vad jag menar.Kram(Maria N är jag moster till)

Anonym sa...

Jag hittade bloggen utan problem och jag ser en oerhört ledsen och sårad människa som slår och kastar skit åt alla håll och kanter. I stället för att reda ut med sambon så blir de ni två som får ta skiten.
Bra att du ryter ifrån!

En sån härva ska inte stötas och blötas offentligt! Basta.

Men finaste Mallabralla, ta det lugnt. Hetsa inte upp dig mer. Tänk på hjärtat.
Är man snäll, smart och snygg så finns det alltid någon annan brutta som ska ta ner dig på jorden. Du får inte skina för mycket.

Anonym sa...

Åh lilla Malla. Hoppas att du får den rast och vila som kroppen behöver och att hjärtat klappar i takt.....

Var själv in på akuten för 2 veckor sen...stresshjärta.. Men va' fan ska vi stressbenägna göra? Lägga oss ner och tro att "Inga" kommer och fixar livet åt oss?

Många kramar fyllda med livsenergi till både Malla och Majsan!

Gerd/mackeluring

Anonym sa...

Mallan.. Tycker så mycket om dig!
Du står rakryggad upp för din vän samtidigt som du egentligen behöver vila, det är sådan a vänner som räknas. Sådana vänner som jag vill ha.. Var rädd om dig..

Majsan! Tro mig är det någon som är "right behind you´r back" just nu så är det jag! Kärlek och respekt till dig min vän! Ta ingen skit!

ullrika sa...

fasen jag fattar ingenting. av det där hönseriet menar jag? sicken såpa det bliddit här?

krams på Mallan, och Majsan.

Majsanochmalla sa...

Tack alla gulliga, ni är så bäst..
Idag åker Malla in på sjukhus...så nu håller vi tummarna va??
Puss Majsanpajsarn

Anonym sa...

Jag håller allt! Snälla söta Majsan håll oss uppdaterade!

sofie sa...

Jag håller tummen åt henne och även dig.Säger som Pangis vill veta hur det går.Kram

Anonym sa...

Alla Tummar Hålls till Mallan :)
Krya på dig nu-Kramar

Och Andra Tummar Hålls För Majsan ;)

/Garbo