söndag 22 februari 2009

Män och bilar

...körde Malla till hennes älskade tvättstuga idag..För att kunna stanna utanför dörren till stugan så var jag tvungen att vända på vändplan....Där stod en Blazer som jag knappt la märke till..

Hur som haver så stannar jag bilen "pansarvagnen/ettan me kök utanför så Malla slipper glida omkring på sina high heals i förorten...

Blazern stannar jämte oss och vevar ner sin ruta..o o o o o o snygg karl i sina bästa (breda silverarmband, tatuerad, halvlångt nästan vitt hår, skulle kunna varit Sam Elliots bror) år ler ett filmstjärne leende av rang o då vevar jag såklart ner min ruta me...

Shit säger snyggingen, jag känner mig liten idag.

Nähe säger jag och ler lite,,,,ja jag har ju större bil än dig.

Fast jag har en van me säger godingen,,,,,tur för dig då säger jag....

Ja stora bilar är manligt säger han,,,ja eller kvinnligt säger jag....

Här...säger han, jag tar hans visitort och tittar på det och säger: Ja du V8 specialist James,,,,är det meningen att jag ska ringa om jag får motorproblem eller???

Yes, säger han,,,,motorer är modellen för mig......jag får dom att spinna...

Grrrrrrrrrrrrr sa jag då och lovade att höra av mig, inte om utan när....Alla som har en bil vet ju att det inte är problemfritt.....så James det är bara en tidsfråga.

Sen garvar vi Malla o jag.....och vi gillar att det finns män som inte känner sig i underläge när en kvinna/tjej/brud har en stor bil....that we like"!"!

Majsangillarsamelliotpajsarn
BloggRegistret.se^

2 kommentarer:

Monica sa...

skepp o hoj ny kar i sikte ! ;)

Pangbruden sa...

Ska vara pangbrudar som ni till det:-)