måndag 9 februari 2009

Det är ju farligt att motionera..

Det är det här ett bevis för..

Se där! Nu ligger han där som ett vårdkolli!

Undrar, sa flundra.. Undras om han kan få frukost kl 23 på kvällen!? Men det är klart.. Kanske han inte behöver gå upp så tidigt där!?

Alltså... man kan tro att Majsans inlägg är ett skämt.. Men näee... Precis så där ballar vi ur när vi är trötta och utarbetade.. Ingen är så kul som vi när vi är på det humöret... Tycker ju vi då..

Skrattanfallet inleddes med diskussioner om varför det ska vara så in i helvete svårt att samarbeta med papporna... Majsan visste inte vart hon skulle hämta sina barn, vilken tid eller hur.. Normalt när man ska "byta barnen"? Eller?

Hur som haver... När vi började fåna oss om vad man kunde göra för att reta upp farsorna rejält.. (bara fantsier för trötta mammahjärnor)... Så var det kört.. Majsan var tom modig nog att skriva POK till exet i sitt sista meddelande till honom.. Sen började skrattandet...

Det här är faktiskt det bästa sättet att bota sina onda tankar...

Pok

Mallaskrattarihjälmigbralla
BloggRegistret.se

7 kommentarer:

Anonym sa...

Bättre en cigg i handen än en fot i skogen..och POK gamla griniga ex är ingen dum idé.. inte om man vill skratta sig harmynt i allfall:-)

Lööv you both!!! POK

Monica sa...

hahaha undrar vad han tänkte när han såg POK hahaha skulle vilja se hans miiiin ;)

Anonym sa...

Med er inställning till livet så klarar ni allt bejbs!

Löööv jo^^

Maria sa...

Tycker det är så konstigt att vuxna män inte kan tänka klart och bete sig vuxet när det handlar om deras barn.. Gör dom likadant på jobbet om dom ryker ihop med en arbetskamrat?

- Nej jag tänker inte hämta den dammsugaren till kunden, det får du göra.. Vadå varför ska jag faxa iväg dom papperna, gör det själv, VA i helvete.. ska jag verkligen behöva vara här kl 8 varje jävla morgon.. när kommer du själv egentligen??

Nu vet jag ju inte vad era ex jobbar med men det kan väl inte vara så?? Män blir så patetiska efter ett förhållande :)

Malla, hur mår du? Känns det bättre? Har du fått någt svar på vad som är fel?

Kram kram

Anonym sa...

haha ja det skulle se ut det om jag sände P & K till mitt X !!
No way!

P&K däremot till två glada pangpinglor :)

sofie sa...

Ett gott skratt för länger livet på står dom som vet,och ledsamheter tar på krafterna så ni gör alldelles rätt.Kram på er båda.

Anonym sa...

Det skulle vara värt ett POK till X:et... bara för att se HENNES min om hon fick tag i det....

MiasomharettXmedSURKÄRRING