onsdag 4 februari 2009

Malla fräck Bralla

...Nu e helvetet löst...tradera auktioner hit och dit, Malla gör big buisness....en 50-lapp hit och 19:- dit...hon kommer ju att bli rik den där Malla...

Hon har suttit och läst portotabellen som en annan jädrans brevbärare,,,,och ojat sig hit o dit, skrymmande eller inte.
På sin höjd så hivar jag åt na lite julpapper som hon kan slå in skiten i och skjuts till posten, sen räcker det.

Men i dag då var det den stora dagen för hemleverans till herr Moboto som vunnit auktionen av en liten köks LCD TV......

Jag sa till Malla när hon än en gång talat med den stolta nya tv innehavaren att det här kommer inte gå smärtfritt han kommer pruta o leva rövare.
Snick snack sa Malla, antingen så tar han den eller så skiter han i det, tv: kostade fan 5000:- och nu får han den för 775:-, han ska va helnöjd.

Fast erkände Malla att hon varken tänkte lämna med fjärkan, sladdar el bordsstativ,,,, E du knäpp sa ärliga lilla jag...
ÄH sa Malla igen, han ska inte hassla med mig... Du Malla det här kommer inte att gå bra, vi kommer att få åka hem igen med tv:n....Ja då e det så sa hon då och blossade på en cigg i min bil, har sagt åt henne att rutan håller på att gå sönder så hon ska ge fan i att både röka o veva ner min ruta. Men det skiter väl hon i....monkey!!!

Det första Malla gör när jag hämtar henne är att slänga in ett stort glas svart kaffe i min bil, hon skiter fullkommligt att det skvalpar över, hon bara garvar och kedjeröker....å hissar ner min ruta som inte mår så bra,,,den ger upp vilken dag som helst nu....GE FAN MALLA!!!!

Iaf så möter vi Mr/herr/negerkung Mobata och han står och väntar på oss, Malla hivar ut tv:n och förklarar för honom att det ingår minsann inte fjerka, sladd eller nåt annat för dom cashen han ska pröjsa...Men men säger den stackars mannen på asdålig svenska,,,,Men va fan säger Malla!!! du behöver ingen fjerka, här är on och off knappen, å så byter du channels här va!!!

Hur ska jag ställa den, ska den inte stå på nåt??, säger mannen ängligt... Äsch jag orkade inte kolla efter bordsstativet men jag kollar sen, ska du ha tv:n eller inte? Nja och nu skruvar han lite på sig,,,,näheru hit med den då för det är andra som står i kö för att köpa den, och så försöker Malla slita den ur händerna på herr Moboto.....han tar den tillbaka och ger henne pengarna......Hej då säger Malla...du jag ringer dig om jag hittar fler grejjer till tv:n, annars så kan du ju bara gå till en verkstad eller expert eller nåt för sladd å så....och du kan ju bara luta den mot väggen,,,tjena!

Och så åkte vi som nå andra hälare, Malla skickar på mig en 200ing i soppapengar...tack söt!!!
Sen vinkar vi till Herr Mobato som står där med en tv utan sladd, fjerka, stativ och han vet ju inte ens om den funkar...och vi vinkar till honom och han bara glor och han undrar nog hur han ska förklara sitt köp för lilla frugan...aj aj!!!

Sen skrattar vi och jag skäller ut Malla,,,men hon bara säger: Jag har ruttnat på veliga människor, antingen så slår man till eller så skiter man i det....

Malla ber inte om ursäkt, frågar inte om lov...Malla gör som hon alltid gjort...som hon vill!!!

Majsanblundarnärmallagöraffärerpajsarn

BloggRegistret.se^

4 kommentarer:

Monica sa...

*skrattar*ni är roliga ;)

Anonym sa...

Man behöver inte tv när det finns Majsan och Malla. Underhållning på högsta nivå =)

Men kom ihåg att skriva "baserad på en sann historia" så att ingen skriver en bok och anklagar er för att ljuga ;)

Pangbruden sa...

Jag är mållös..

Anonym sa...

Du är OND, Malla! ;-)