lördag 21 februari 2009

Konst..

Eller bara konstigt!?!?

Alltså.. Om nu konstverken/installationerna, som 2 dumhuvven på konstfack nu ska väcka känslor och provocera.. Varför signerar de inte "konstjävlaverken" med namn/adress och telefonnummer, på sig själva.. Så kan de ju få en uppfattning om hur mycket de väcker tankar/känslor och provocerar..

Men så klart gör de inte det.. De vill ju inte ha däng/hundbajs i brevlådan/hot eller behöva "stå" för sina konstverk... De vill bara ha medial uppmärksamhet... För de är så indoktrinerade/bänga så de inbillar sig att det är att bli en erkänd konstnär.. Ju mer medial uppmärksamhet, dessto bättre.. Tycks de inbilla sig..

Konstfack.. Vad gör de då!?! Nada!! När SL/sjukvården utreder skuldfrågan.. Då svarar konstfack med att de utreder själva.. Visst.. Inte ens en ynka ursäkt klämmer de fram.. Inte ett ynka litet förlåt för att konstfackseleverna förstört för andra, brutit respektkoden för andras arbete, samt för att de allmänna kostnader de förorsakat samhället, via sina elever ...

Skitelever och skitskola, säger jag.. Det är inte okej att slå sönder saker/förstöra för andra eller spotta på andra människors arbeten... Vad man nu än kallar det..

Och det skulle förvåna mig jävligt mycket om Dali, Picasso, Van Gogh... Mfl.. Ens vill bli titulera som konstnärer i samma andetag som dessa genomusla människor.. Som bara är vulgära och obegåvade.. De gamla konsnärerna roterar väl i sina gravar, av skiten deras "arvtagare" lämnar efter sig..

Picasso var en provokatör av stora mått på sin tid.... Han målade både naket.. Politiska budskap.. Insikter och utsikter... Och han provocerade... Han gav "konsumenterna av hans konst".. Möjligheten att själva titta/inte titta på hans konst, värdera, köpa, sälja.. Eller välja bort det Picasso producerade... Det är konst... Mina vänner.. Riktig konst! Vad man än tycker om konstverken i övrigt..

Átt utsätta andra människor för våld/förstörelse i konstens namn är bara vrickat och obegåvat... Och det är någonting som ständigt pågår.. Utan "hjälp" från konstfackelever/styrelse... Det är varken något nytt eller nyskapande.. Tvärt om.. Att "bota samhället" från detta skit som pågår.. Nu.. och nu... Och nu.. Och NU.. Det hade varit konst på hög nivå... Det hade jag velat se... Det hade jag hyllat som konst... Det konstfack håller på med är bara jävligt konstigt..

Pok

Mallaskadetslutamedmordikonstensnamnbralla?


BloggRegistret.se
^

6 kommentarer:

Malte sa...

Men om det är konstfacks fel att man har konstiga elever, är det då vägverkets fel att en del åker för fort?

Majsanochmalla sa...

Typ!!! ;-)

Jämförelsen haltar lite...

När man tar körkort är läraren den ansvariga i bilkörningen.. När man har fått körkort är man själv ansvarig..

Tillika är det väl när eleverna gör något i skolans namn/ansvar..

Det är min åsikt..

Pok

Mallaetikochmoralbralla

Maria sa...

Ja jag håller bara med Malla, men sen måste väl eleverna vara så pass vuxna att dom själva får reda ut det. Så är det för min tonåring i högstadiet iaf.. massor av samtal just nu för fel han gör.. jag och han får ta all skit.. skolan skiter i det så visst måste väl eleverna på konstfack kunna ta lite ansvar självs tycker jag.. regler från skolan och ansvar från elever.. eller?

Anonym sa...

Mallan min vän.. Jag kunde inte ha sagt det bättre själv!!!! POK

sofie sa...

Håller med pangis.kram

Anonym sa...

Håller självklart med i allt det du skriver!

Jodå magen känns bättre och bättre men något är fel så jag hoppas en framtida röntgen visar vad det kan vara så jag alla fall kan försöka få ordning på det så gott som möjligt.

Ha en trevlig helg!