söndag 1 februari 2009

Malla från sjuksängen

Jag trodde aldrig jag skulle behöva skriva det här. För första gången så känner jag att 3:e person avänder vår blogg på ett sätt som jag tycker är ovärdigt/ovuxet och föraktfullt mot oss alla.

Det handlar inte om att inte våga ta kritik. Det handlar inte om att göra någon bättre än vad de är. Utan det handlar om att det blir för privat. Vi vet att många vet vilka Majsan och jag är men det är ett frivilligt val vi gjort, och vi har aldrig ångrat oss. Vi har fått jättehärliga vänner genom bloggandet. Så vill vi att det ska fortsätta vara! Vi bjuder in och blir inbjudna, det är äkta uppriktig glädje.

Nu börjar det handla om att någon/några gör ett övertramp i vår privata sfär.

Och det känns ojuste! Varken jag eller Majsan känner oss bekväma med eller förtjänar att outas, av för oss okända personer, som i egen vinning tagit reda på privata saker om oss.

Så till dig/er, du/ni vet vilka ni är! Vill jag bara säga att det här är våran blogg där vi skriver precis vad vi vill, när vi vill och hur vi vill och under vilka nicks vi vill utan att fråga om lov.

Och jag uppmanar dig och din släkt att ta era problem i erat hem. Och lämna oss utanför. Om du av någon outgrundlig andledning vill vara privat med oss så uppmanar jag, dig att mejla oss på denna adressen:

majsanochmalla@spray.se

Jag skulle uppskatta otroligt mycket om ni avhåller er från att diskutera eller lägga in veto om vad som är bäst för mina eller Majsans barn. Vi är så pass gamla att vi båda har både förmåga/insikt och kärlek i allt vi gör för våra barn. Vi skulle aldrig utsätta något av våra barn för någonting som inte är genomtänkt. Så snälla lämna dom utanför i vilket forum ni än väljer, Våra barn mår bra. Skulle det vara så illa att någon av oss hamnar i situationer som gör att barnen far illa... Så har vi varandra. Vi hjäls åt, vi pratar och stödjer varandra, även när det är jobbigt. barnen är det viktigaste vi har... Och vi månar om varandras barn... De är alltså dubbelt upp av förmåga att verkligen ge våra barn det vi önskar dem..

Mallabörjarruttnabralla

BloggRegistret.se
^

13 kommentarer:

MonasUniversum sa...

Och du ger fan i att hesta upp dig nu. Det är väl det minsta du behöver.

Lämna kadavret till oss andra haggor här. Vi kan nog ta hand om personen ifråga.

Herr o fru Lundin sa...

Live it baby! Jag vässar huggtänderna och kobragiftet har aldrig varit i bättre skick än i dag...

Nu tar du det lilla lugna och lämnar över människan med dampattackerna till oss - det är ett sant nöje att få jaga ut det lilla kräket!!!

Största kramen och se till att få allt under kontroll! POK!!

Anonym sa...

Jag instämmer helt och full i Monas ord!
Överlämna skiten åt oss andra. Du ska vila raring. Inget annat.

POK från andra sidan landet.

sofie sa...

jag gör det samma instämmer med Monas ord.Krya på dig hälsningar.Kram

Storasyster sa...

Som sagts, ta det lugnt, å du barnen har det bra, låt ingen påstå något annat...
//Sol sol sol på dig

Pangbruden sa...

Jag hade också hetsat upp mig i det här läget.. Men raring just nu lämnar vi över upphetsningsbiten till oss andra kärringar.. Vi är ju en bunt starka damer så lägg nu ner din vackra nuna mot kudden så fixar vi kadavret som Mona mycket vackert uttryckte det. Jag hade inte kunnat skriva bättre själv! Löööv you hanoey och Du Klart att era barn mår bra, det gör man när man har mammor som er!

Pangbruden sa...

Mallan-.. Jag vet och tycker samma sak!! du är min syster! Love you!

Anonym sa...

Fy fasen va trist!
Sånt där tar man inte via bloggen och dessutom en sak som stör mig e att skuldbelägga Kvinnan har inte Mannen ett ansvar o egen vilja i såfall.

Kram o krya på dig Malla! :)

Anonym sa...

Hoppas ni finns för er kära syster när han bedrar henne nästa gång!

Fattar inte vem som vill ha sekundagods.

Om det är ens val behöver man kärringar som kan stötta en för då är självkänslan låg.

Var och en väljer på sitt vis och får stå för det.

Mannen lider sällan av situationen så varför ska han stå upp för något, han kan ju välja en tredje om det känns jobbigt....tänkt på det?

Anonym sa...

Då får väl du anonym se till att han lider av situationen istället för att "prata i gåtor" i en blogg!

Du fick en fair chans att ta det privat istället för att kräkas i kommentatorsfältet...
Men jag tror inte du vågar då det går att spåra epostadresser lättare än anonyma IP-adresser

MonasUniversum sa...

Men du. Vad VET du egentligen? HUR kan det vara Majsans fel? Ligger inte ansvaret på mannen? Som gjort ett val?

TÄNK om det är så att Majsan kanske inte visste...innan det var försent? Tänk om. Och vad vinner du på detta? Snarare eldar du upp allt och alla runt omkring.

TÄNK.

Och vilka av oss har rätten att lägga oss i? Icke någon av oss.

Detta är en blogg som är avsedd för att "skriva av sig" i. Att fabulera lite. Att få lite glädje av andra. Att dela glädje, sorg och vardag med människor man både har träffat, och inte har träffat.

Och det är innehavarnas rätt att skriva vad de vill. När de vill. Hur de vill.

Och fortfarande är det ett faktum att dessa damer skriver under pseudonym. Vi som känner dem i det privata respekterar detta.

Och dina inlägg är uppkomna ur maktlöshetens vånda.

Så mitt förslag är följande; att ingen av oss vänner kommenterar dina inlägg. Håna, skrik och bete dig som du vill. Du får inget gehör.

sofie sa...

Jag håller med både cian och Mona.Ni anonyma skrivare om ni mår så här dåligt att läsa deras blogg varför läser ni den överhuvud taget?Ni verkar då vara väldigt enkelriktiga,det kan kanske finnas fler som heter MR Mek så hädan efter tycker jag att ni i stället ska ställa den karln mot väggen och ge attan i Majsan o Mallas blogg.

Anonym sa...

MONA OCH SOFIE GICK JUST PRECIS OM MIG I KLOKHET..:-)