fredag 26 oktober 2007

Bara en helt vanlig jävla dag!

Dagen började bra.... Vaknade 04,30. Pigg som en spigg!

Morgonen lugn. Barnen leverades till skolan i tid och fint utklädda till häxor, inför dagens hallowenfirande. Frid och fröjd. Mamman i fråga behövde ingen utklädning... Väldigt lik en häxa ändå. Eller kanske... Mer en strandad val?

Kl 09,15 ringde de från typ SIFO å bad mig vara med på en undersökning för kvinnor mellan 40 och 60 år.... Ouuuuooops... Glöm vad jag sa! Mellan 20 och 30 år menar jag ju naturligtvis... ;-)
Vilka jävla frågor...

Har du varit arbetslös? Vafan tror du? 3 ungar, ensamförsörjande och medelålders. Är det något man har så är det väl arbete.

Har du ett aktivt sexliv? Nääee... Jag ligger helst på rygg passiv!

Lever dina föräldrar? Jaaa... Tyvärr! Skulle behöva arvet nu, när kidsen är små.

Har du 1, 2, 3 eller flera syskon? Jag är ensambarn med 2 styvsystrar, som bott hos oss sedan födseln. Askungen har levt i paradiset jämfört med mig.

Är du gift? Tror du jag är dum på riktigt eller!?!? Klart som fan jag inte är gift. Vuxna bebisar är helt enkelt mínte min grejj..

Efter 71 000 dumma frågor tacka kvinnan för!?!?

Höll på skratta ihjäl mig när jag kom hem.... Gräsklipparmannen hade begärt underhållsstödet åter för de dagar han haft barnen... Dvs varannan helg. 233 kr/månaden.!?!? En skilsmässa senare sitter han med alla våra gemensamma företag, 5 ABn och 1 HB. Ett ex som försörjer hans barn och han begär tbx 233 kr månaden. Vad säger man??! Wow... Vilken KARL!??! Not!
Stackarn... klart han ska ha tbx sina pengar!

Fixar vin och käk till fredagsmyset. Och presenter till ett kalas i morgon. En av mina "häxsystrars" barn fyller 9 och det vill vi förstås fira.

Hämtar 2, helt utslitna barn på skolan. Träffar min absoluta favvo. REKTORN med stort R. Vilken man! Honom skulle jag helt skamlöst kunna kasta in i närmsta buske å kasta mig efter. Hångel är en underskattad hobby... Å jag vill gärna idka lite hobby med honom...

Gud vad alla ungar var gulliga i hallowendräkter... Alla utom lille Chris 7 år. Han var James Bond. För han skulle ju jaga brudar, inte skrämma dem. Berättade han stolt för mig.

Väl hemma kastar vi oss i soffan. Fredagsmysandet börjar och pågår. Jag har som vanligt tryckt i mig alla rester, barnens mat, chips, ostbågar och har, för säkerhetsskull tryckt i mig lite glass också. Kan man ha bulimi... Utan att spy efteråt? I så fall har jag nog det. I morgon ska jag göra något åt det... GI, motion mm... Ähh... Vafan.. Jag syr ut kläderna ist! Hahhah... Nu ljög jag igen! Jag kan ju inte sy!... Jajja... What ever!

Dagens visdom: Bättre än rektor i busken, än en buske på rektorn...

Tjingeling

Malla
BloggRegistret.se

1 kommentarer:

Majsanochmalla sa...

What a day.....
kram mallis brallis!!!