fredag 26 oktober 2007
Ja du Malla bralla det är väl bara att gratulera, att du tog dig igenom dagen levande, gå fan inte och dö för då får ju gräsklipparmannen mer "dineros", ha ha.

Det är tur dom har dig dina skitungar, undrar just hur gräsklipparmannen hade spökat ut dom på Halloween, inte alls förmodligen.
Eller så hade han dragit igång gräsklipparn och fixat frizzen till oigenkänlighet, hua hemska tanke.

Fan sa ru 233:-, slå ut det på ett år, tänk vad du hade kunnat skämma bort dina barn för den summan, NOT igen min kära vän. Låt han verkligen njuta av 233:-, för det tycker ju han att han är värd!

Olala var här idag och åt middag, men han har så ont i sina diskar så han ömkade sig "mycket", Han sa: -Fan jag har så ont att jag kan inte ens skita.
Då är det illa!!!!
Då sa jag: - men tryck i dig lite katrinplommon så kan du ju stå upp och skiten bara rinna ut..... Han gillade inte mitt tips nåt vidare!

Han har inte fött barn det märks, så bodde man ju för tusan i katrinplommon burken, stod och hängde vid ICA vid varuleveransen för att sno åt sig allihopa, man kunde liksom inte få nog!

Nu pimplas det vin för det är jag värd, har varit hemma med sjuka barn idag och städat hela badrummet och omorganiserat nästan hela hemmet, fan ungarna borde vara sjuka lite oftare!

Dagens visdommsord: Lite plommon i magen hjälper skiten på traven!

BloggRegistret.se

2 kommentarer:

Anonym sa...

Go girl go! Ni blir blir bara bättre med åren!

Manlig man!

Majsanochmalla sa...

Jajamensan, du verkar ju ha råkoll... kram majsan & malla