tisdag 23 oktober 2007

calcutta?

Hoppsan vad hände nu då, hallå Malla är du i Indien eller?
Om det nu är så, fy fabian vad orättvist....jag behöver oxå semester!!!

Måste berätta om mina/barnens sockerkakor, ja dom var jättegoda trots att dom inte hade utseendet med sig...man ska ju som sagt inte döma hunden efter håren, så tänk på det nästa gång ni går till bagarn så kanske det är just den mest tillplattade bakelsen som är godast.

Hur som helst så vaknade jag kl 05.00 av att min dotter behöver en hink å då vet vi ju alla vad som händer när man vill ha en hink.

Upp leta hink tillbaka och ett hulkande med tillhörande slem som rann ut den lilla truten. Och så höll det på till kl 07.30 på morgonen då det var dags att väcka det andra lilla monstet som sovit hela natten. Stortjejen hade nu fått ur sig allt och jag stjussat litet monster till skolan, shit glömde frukten men han får klara sig utan eller så har han tur så får han smaka av ett annat litet monster. Jag brukar alltid vara den där bra mamman som pinnar hem på mina välsvarvade ben för att hämta det barnen/jag glömt på mornarna och dom andvänds flitigt, ja mina snygga ben.

Men inte denna morgon då jag var så skit trött, då kom jag att tänka på att det måste vara nåt fel i produktionen hos sockerkakspulvrettillverkarna, shit jag måste larma dom man vet ju inte hur många som blivit sjuka eller vikken bakterie vi har att göra med.
Men så kom jag ju på när jag står där med högsta chefen för just den aktuella pulvret i luren då jag kommer på....SHIT hon är ju laktosintollerant min dotter, ur kunde jag glömma.

Men jag måste säga till mitt försvar att hon varit bra nu en längre tid, näe jag ändrar mig det måste vara pappans fel att jag glömde för han e då rakt inte klok, en tjuv e han oxå, så det var bara att börja gräva i soporna och läsa på innehållsförtäckningen...

Fan vilka små bokstäver dom använder, fattar dom inte att det är vi medelålders kvinnor i våra bästa år som bakar,,, ja, och vi har inte så bra syn alla gånger, den blir ju liksom sämre för varje månad som går. Jag börjar alltid sätta paketet vid näsan för att sen se hur långt jag måste dra handen, nu är det allvarlig, det är säkert 2 meter jag måste dra ut min stakars arm vid det här laget, shit igen hur lång kan en arm bli????


Dagens visdomsord:
Man ska inte döma kakan efter formen!