söndag 2 december 2007

Fest fest å mer fest

...japp då är man tillbaka i stan efter turne på landsbygden... jäsp, det börjar bli en vana ju.

En av mina snygga väninnor ringde mig i veckan och ville ha mina fototjänster då hon börjat sjunga i ett nytt band. Så varför bara jobba när man kan partajja. Nu började helvetet....jaga barnvakt bara några timmar innan giget.

Min barnvaktslista:
Mormor som inte var hemma
Barnflicka 1 ont i kroppen
Barnflicka 2 i Thailand
Barnflicka 3 tackade ja för att sen glömt bort en middag
Mallan brallan.....Barnledig så då ska hon få vara det
Kusinens mamma flyttat till spanien på obestämd tid
Barnflicka nr 2:s mamma skulle ut och festa, annars så har jag 100 passningar upp på henne då jag passat barnflicka 2 som liten

Paniken infinner sig, Olala håller på att gå i taket för han är så partysugen och törstig,,, sen har han ju bokat hotellrum för ovanlighetens skull...
Nu var det bara att börja ringa runt till barnens kamrater men inget napp där heller, man kan lungt säga att jag provade alla jag kände.
Men till slut så nappade det min kusin o hans fru med 2 kids långt ut på landet kunde ta ungarna..... Problemet är ju bara att ungarna inte ville dit, men jag tvingade dom minsan, måste bara plåta min väninna...Av skäl jag inte nämner här.

Nu när barnvakten är fixad så ställer sig lilla T och skriker tar sig för nacken och har så ont....Ringer sjukvårdsguiden och eftersom T haft vattkoppor så kan det bli inflamation i kopporna och då kan det bli hjärnhinneinflamation.... In med ungarna i bilen för att åka till sös barnakut. Där var det måååånga barn. Olala som inte är den typen som bara sätter sig och rullar tummarna utan han börjar ringa runt till närsjukhusen och vi åkte till ett annat då...Där satt vi i 30 min sen va vi klara. Lilla T hade svullna lymfkörtlar som kom i kläm när han böjer huvet.... skönt så nu kunde jag lämna över till barnvakterna.

Typ en timme senare med snygga kläder, gördel i midjan för nu har jag ätit så mycket godis att vågen hatar mig...
Tror jag ska hoppa sönder den jävla apparaten.
Skit samma jag va i alla fall på topp 50 listan den kvällen.

Många schyssta plåtar på bandet och snygga R blev det. Närmar 450 bilder och party fram till 04.00.

När vi kom till hotellet så var vi ju lite sugna och jag som inte är blyg spänner ögonen i hotellkillen: - Varför har ni ingen porrfilm?
Han helt ställd och helt avsaknad av humor, han har väl aldrig suttit och flöjtat till nån porrmovie!!!! Då frågar Olala givetvis på skämt om inte han kunde komma upp och va me lite. Nähe det gick inte heller nu såg han lite sur ut.. -Då kan du väl öppna poolen åt oss då... men det gick inte heller för sig... Nu råkade hotellet ha en liten damm i foajen men det gick inte att leka Anita Ekberg i den heller...vilken tråkobert....
Nu i efterhand så skulle jag visst hoppat i Fontana di trevi, vad skulle han ha gjort åt saken!!!

Skit i tråkmånsen....ville vi ha porr så fick vi fixa d själva, vi somnade kl 07.30 för att gå upp kl 09.00. (2,5 timmar de du Malla, lite avis eller???)
Det kostar på att förlusta sig!!!

Sen har det varit aktiviteter och läxläsning med ungarna så nu ska jag hoppa i bingen...

Majsan helt slut over n out

BloggRegistret.se^

http://www.blogglista.se/">http://www.bl
ogglista.se/button.php?u=desperatenotwives" alt="Blogglista.se"
border="0" />

2 kommentarer:

Monica sa...

hahah låter som en kanon kväll ;))

Majsanochmalla sa...

Japp...d var toppen...