fredag 14 december 2007

Sex ja... Tack!

På tal om sex... Jag fantiserar också, å det grövsta om folk sexvanor. Alltid! När jag sitter på möten, jobb, skola, you name it. Så är det sexthinking... Och dessvärre så har jag en förmåga att skämta om det/vara lite spontant ärlig om det. Lite så där utan att tänka mig för!?!

I somras var jag på hugehugemöte med styrelsen i det internationella bolaget jag då jobbade med. VD´n, jag och resten av admavd. När vi hade fikapaus så stod ordföranden och jag och snackade... VD:n haka på och plötsligt säger OF "- What´s wrong? You´r lips are blue.. Jag fatta ingenting och gick in på toa för en koll. Mycket riktigt! Jag var riktigt blå på underläppen. Dessutom tronade ett värstingsupersugmärke på halsen. Jag slängde på mig lite läppglans och en schal. Och sällade mig åter till sällskapet. Alla tystnade och jag vräker ur mig... -Ohhh... It´s nothing... Just lot of hångel/fucking... you know... VD´n Blev blek och rodnade om vart annat... Jag fattade, i samma stund jag sagt det att det inte var "rätt svar" i just detta sammanhang... Och försöker "rätta till" hela genom att säga - This is nothing... You should see my bottom.. *flirt flirt*... Vd´n var ursinnig efteråt. Å jag lite skämmig... Men det gick, som vanligt när det gäller mig, snabbt över.

Vad VD`n inte vet.. Är att halva styrelsen ringde till mig på kvällen och tyckte de behövde veta mer om mitt projekt. Tog c:a 3 sekunder innan de bjöd ut mig och ville prata på en mer privat basis... Men det är en annan storry..

Du vet ju att jag försöker nätdejta. Resultatet är ju`!??! Men en grej som jag upptäckt.. Är att jag är en jävel på att skriva sexnoveller... Fan!! Man blir ju riktigt upptänd själv... Ny affärsidé?


Pok

Malla Marklund...
BloggRegistret.se
^

http://www.blogglista.se/">http://www.bl
ogglista.se/button.php?u=desperatenotwives" alt="Blogglista.se"
border="0" />

1 kommentarer:

Anonym sa...

vilken jävla lögnare du är. vd my ass. du borde skriva komedi istället.. åt britterna. dom är lika knastertorra som du