måndag 21 januari 2008

Censur!??!

Ohh. no!

Här censureras ingenting... Är ju skitkul att få svar/någon muckar upp sig
eller blir kära i oss...

Så skriv vad du vill Buzan.. Å självklart ni andra också!! KUL.... Superkul!


Pok

Mallatjuvsittaåbloggapå jobbetbralla


BloggRegistret.se
^

4 kommentarer:

Anonym sa...

oj oj vad det blev stort det här, det var det ju inte riktigt menat att bli, så jag lägger locket på. nu ska all fokus läggas på mina återstående 7 dagar som obestridd kung på bloggregistret. skit i ligga. rakt el snett. allt kommer i andra hand nu. trots allt är det ni 2 som har förgyllt mina månader som bloggare, och det är på er blogg jag kommer tacka er när sagan e slut, ren glädje att jag har fått läsa er blogg. lova att ni aldrig tappar tråden och blir tråkiga bloggerz,

Majsanochmalla sa...

Stort??!? Snackar vi stånd nu??!? Har ni kommit så lång du och Buzan??! Är det detta som kallas "snabba puckar på Bengt"?
;-)...

Lägg bara av din skit! Du ska inte sluta blogga! FATTA! Vi kan inte leva utan dig... FATTA! Du har gjort oss beroende! FATTA!

Enda ursäkt som godtas... Är att du/dina fans klickar upp oss.. På bloggtoppen eller i sängen... Välj själv!

*löv*

Pok

Malla

BARISTAN sa...

ajabaja, er säng har jag tillträde till först,
och visst blir det ett slut,
jag kan inget lova att "de mina" kommer fortsätta läsa bloggar, jag ska se vad jag kan göra, inte så att jag är gud på något sätt.
jag har faktiskt en liten tjänst att be er tjejer om, som en del i mitt grandiosa avslut jag jobbar på. och var inte oroliga, jag kommer fortsätta läsa era alster

Majsanochmalla sa...

Shout man shout! Majsan och Malla är dina slavinnor!

Pok

Majsan och Malla