söndag 20 januari 2008

Intressant och intressant?!!?

Majsan... Det är ju därför jag tycker så världsamycket om dig.. Va i din fina bubbla å låt mig och min ADHD-hjärna komma och vila hos dig... Lova!

På mysmiddag hos "helige anden sonen"... I går så blev jag frälst... I´m a guitar hero... Till Rockbåten ska jag vara världsabäst å sopa banan m grabbarna... Å vinna pengar till oss! You bet! Jag kommer i morgon att införskaffa egen gitarr. För att tjäna pengar måste man investera. Har jag lärt mig på börsen... Serru..

Lite förbannad blir jag på "grabben"... Vad är det för moderskärlek att undanhålla så´na roliga grejjer. Å när jag tänker efter, eftersom han i vanliga fall bara hör av sig för att "vigga stålars", å det kan ju vara ganska ofta... Betala tbx!?!? Inte lika ofta.. Så kanske man kan anse att gitarren är min?

Baristan ville ha hjälp med sin "big tajm" flirt med Buzan... Visst bejbi!

Buzan... din vackra, roliga, generösa pudding... Baristan vill bjuda dig på bira. Han vill supa sig redlös med dig/spela skiten ur dig på x-boxspel och vakna bakis med dig för mycket kel/sex... När det är avklarat gifter ni er. Malla & Majsan är brudtärnor... Bröllopsfesten sker på Cinderella... Den som är nyktrast och förlorat minst pengar på spel är loosern å få betala hela bröllopet! Amen!

Baristan... Nu får du fan ta tag i att vara "schysta grabben"... Ta för dig! Annars får du för fan inte "ligga" under 2008 heller...


Pok

Mallaäktensapsmäklarbralla..
BloggRegistret.se
^

3 kommentarer:

BARISTAN sa...

hahaha, fan vad jag älskar er. *ASG*
nu är ju fan för sjuka.
jag vill ju att ni ska ha nått att läsa när guden förångas om ett litet tag, buzan kommer skriva en fett bra blogg.
det e ju inte ligga som e problemet, utan kärleken, ligga snett gör alla

Buzan sa...

*asg* Det ar nog den charmigaste "kontaktannons" jag läst. Nu är jag ännu mer "kär" i Baristan. Och självklart ska ni vara brudtärnor i rosa marsipankläningar den dagen "vi" gifter oss. Bra med såna kläder för de kan man äta upp när man blir hungrig, dagen efter. För det vet jag att man brukar bli. Hungrig alltså, specielt på båt, för sjön suger. Åh hur fan visste ni att jag älskar bakissex på morgonkvisten *harkel* eller vad nu klockan kan vara när man vaknar....

Ni är helt underbara och jag har naturligtvis klickat och röstat överallt där det går :P

*Löv*

Majsanochmalla sa...

Å blog bröllop... I like!!!!
Vi kommer vara sååååå snygga i den perfekta outfitten....tjingeling.
Majsanmarzipanpajsarn