fredag 11 januari 2008

Livet leker...

Nu mår jag så bra... Fötterna i fotbad... Nymålade naglar...Nyklippt och färg i skallen! Levande ljus, fjärkan, Nintendo boygame (superduperMario å hans ashäftiga brorsa Luigi, Hur gårdijos som helst med hjälm och kompisen Dino... Som käkar allt!!!) och en rom på bordet. Hoppas ni har det lika bra... Det är vi alla värda! (Hahha... Tror visst romen börjar verka).

Mmmm..... Jag både klipper och färgar mig själv... Blev satans trött på frisörer som bara "satte en i stolen/ tog tag i en stripa och sa lite slött/ointresserat/trött ( Bara ciggen i käften som saknades)... - Vem fan har klipp det här då? " - Du ju... Bruka jag svara... (Hahhha... kan dom ha det!!! )...

Efter "frisörenas frisörs" bortgång. Var jag lite ambivalent å... "vilse i pannkakan".. Och sökte vilt bland alla "drop in:are"... Fy satan vad dyra och värdelösa de var!!!! Jag besökte ta mig fan varenda "Klippotek" inom en radie av en mil från där jag bodde.. Då... Mäster Samuelsg var det sista försöket.... Ganska nära hem...Å lite "hippt".... Jag var chockskadad i 3 dygn efter att blivit "snaggad" där.... För att:

1, Jag och "grabben i stolen brevid" hade sex, ljuvlig sex i 2 dygn... Efter....
2, Jag såg fan ut som en "alien" i skallen... Eller som trollet Plupp.. Snarare... Inget ont om Trollet Plupp... Men hans frisyr passar bättre på honom än på mig.

När jag klätt på mig efter najsa sexet gick jag raka vägen till frisersalongen och krävde pengarna åter. Ägaren var så förbannad så han börja kalla mig både det ena och det andra.. Han hade ju rätt på sätt och vis så jag sa.. -Jaja.. Du har rätt. Men ge mig mina pengar tillbaka. Till slut slängde han pengarna på mig och skrek.. (som om det behövdes) - Visa dig aldrig mer här! "Trevlig helg" sa jag och drog...

Hur jag ser ut i skallen nu för tiden? Blandat bandat kan man nog säga... Men hitintills är det iaf ingen som frågat om jag är självklippt.. Kanske är dom bara finkänsliga?!?! Jag tycker jag är fin å det räcker väl gott?!


Malla......

3 kommentarer:

BARISTAN sa...

sex i bara 2 dygn? var killen i stolen bredvid en pensionär?
har jag berättat att jag är otroligt duktig på att klippa? både här och där!

Majsanochmalla sa...

Näe.. Inte pensionär... Men inte min typ! Får ju vara måtta på engagemanget då..

Kan man beställa klipptid då!?

Pok
´
Malla

Majsanochmalla sa...

Klipp till ni bara.....