tisdag 15 januari 2008

Men va fan..

Jag kollar på "I huvet på Gynning"... Jag gillar Carolina... Hon bjussar på sig själv. Dessutom gillar jag hennes tavlor...

Men Alex Schulman?!??! Vem är han? Hahhah... Vilken uppblåst jävla egotripp!!! Värsta uttalandet i kväll... "Barn är totalt ointelligenta" ... Jaha!??! Å Vad är han då? Ett barn?!? Googla på sig själv det första man gör på morgonen?!??! "-Get a life" ... Är mitt råd till AS:et.. ;-)..

Undrar så vad han skulle tycka om både IQ och EQ hos ungen som sa... Angående hemmaatmosfären... "- Det skulle vara mycket trevligare hemma om inte pappa sa: "Håll käften din tjocka feta gurka" till mamma... Min uppfattning om kids är att de är världsasmarta.... Sen kommer vi vuxna och förstör dem... Faaan... Jävla morsan och farsan! När jag tänker efter!!!


Synd att inte AS:et tänkte till och visade sig från sin bästa sida nu när han fick "5 minutes of fame" på kanal 5... Looser!

Pok

Malla


BloggRegistret.se
^

7 kommentarer:

Anonym sa...

ungar e fan smartare än va man tror.. :P

Anonym sa...

jah har ju hela tiden hävdat att A.S med bror och fruar är helt slut. det e ju ingen nyhet direkt

Majsanochmalla sa...

Jennie... Visst är dom!

Jag vet Baristan... Du har alltid rätt! Det är därför vi är kära i dig! ;-)

Malla

Buzan sa...

Ha! Du har så rätt.. det är vi som förstör dem, eller såna som Alex och CO, får dem att tro att det är så ballt och hippt att skita i skolan, supa, knarka och knulla runt (heslt på direktsänd TV) och på så vis bli b,c,d-kändis eller nåt.

Majsanochmalla sa...

Buzan...

Du é lika smart som du é snygg! We like!!!

Pok

Malla

Majsanochmalla sa...

Buzan...

Du é lika smart som du é snygg! We like!!!

Pok

Malla

Buzan sa...

Haha.. det där tar jag som en komplimang. Ni är snygga ni me *löv*