onsdag 12 december 2007

Jag tror jag har en lösning...

Du... Kanske kan "vigga stålars" från RKs kramkampanj!? Jag tycker du är nog så ensam... Hahhaha... Nu kom jag på något som är bland det roligaste jag har sett... Gör en "Fylking"! Jucka loss mot kändisarna som säljer kramar. När de är lagom kåta och uppvärmad slår du till och snor insamlingsbössan. Med lite tur räcker det till leksaker till både dig och ungarna!?

Jag har haft snabbsex med RR i dag också... ?!?? Vilken rabbit, han är!??! Och sexleksaker hinner vi inte ens tänka på. Han vill hjälpa mig med flytten.. Men det kommer funka... Satans dåligt.. Sonen, den heliga anden, kommer ju vara med och hans Heliga MariaNOTmamma, kommer ha svårt att förklara situationen. Jamen...Vafan... Fatta själv. Jag är djupt skenhelig i denna fråga... RR får komma när sonen åkt hem. Och innan småglina kommer hem från gräsklipparmannen.

I dag har jag varit på CyberTown med "Stora Ts" klass. Gud va roligt! Jag bara mörsa kidsen. Å skrek "kill them" till mitt lag av knattar. När de insåg att de var tillåtet att skjuta på läraren... Det var då det blev riktigt kul.. Mitt lag vann!

Pok

Malla 007


BloggRegistret.se
^

2 kommentarer:

Monica sa...

cybertown lät ju kul ;) roligast hadde kanske du hahaha. Majsan kanske kan låna din RR ;)

Majsanochmalla sa...

Vem fan är RR....
D va otroligt vad du har karlar..
Hänger dom på galgar i garderobern eller...
"I Mallans garderob hänger karlarna på rad och hon tar vem hon vill ha"
Fy fan för dig, dela med dig nu lyssana bloggoholic!!!!