måndag 17 december 2007

The spy... Is here...

Baristan du är en grabb helt i min smak! Du är oss på spåret.. Välkommen! Grabbar av din kaliber växer inte på trä´n. Snygg, rolig, stort hjärta och massor med självdistans ... Tack!!! Å ja Tack!

Jag förstod tidigt i mitt liv att jag var en spion av rang. Tydligen förstod en av mina nära vänner det också.

När vännen A träffa en mysko karl på sitt jobb så fick jag ju info, dagligen om honom. Vrålkära A tyckte han var vacker, smart, rolig och underbar med sin "intigritet"... Jag tyckte att han verkade totalvrickad... Och döpte honom till Stenedumdum, tämligen omgående... Och fattade också ganska omgående att han körde "dubbelmacka"...

Iaf, SDD bjöd A till Canarieholmarna i en vecka. De hade såååå "mysigt". På hemresan bad SDD, A om att ta ett paket i packningen för hans räkning... Ohhh.. Ja! Sa gåsen A. Så klart åkte hon fast i tullen. Paketet innehöll sprutor och kanyler i ganska stor mängd. SDD drog i från A i tullen. A ringde gråtande mig och jag fick åka och hämta henne. A grät och hulkade i 1 dygn. Jag lyssnade, tröstade, skällde och kramade. As slutsats var att allt var ett misstag. SDD hade inget med detta att göra. Jag?!??! Var minst sagt jävlaskitförbannad på SDD.

Kärleksshistorien fortsatte. Efter några månader ringer A mig och berättar att SDD hade ringt henne från Canarieöarna. De hade setts dagen innan och resan hade SDD inte ens nämnt. Aha.. Tänkte jag. Nu fattar hon... Tjenamittbena... Hon trodde bara han var där på "sistaminutentripp" och rekreerade sin "trasiga själ"... Okej sa jag (som aldrig ens sett SDD... Hahha... Han hade ju så´n intigritet)... Vi åker ut och "möter" honom på Arlanda om en vecka. Och du säger inte ett ljud till SDD om våra planer. Okej?!??

Sagt och gjort. 1 vecka senare satt vi på Arlanda från kl 13 på dagen. Då skulle det 1:a planet från Holmarna komma. Ingen SDD... Kl blev: 14, 16, 21, 03,30... Då kom dom. SDD kom hand i hand med en assnygg pudding. A bara grät så jag väste till henne att hon skulle ta bilen till Haga Norra . Jag hade fattat att han var snål som fan. A trodde han var ekonomisk.. Hon betalade allt!!! Men jag förstod att SDD och hans böna skulle ta bussen till HN och sen taxi till Sumpan där han bodde. A drog i väg och jag drog ner kepan över fejan och schalen upp över hakan. Jag satte mig på sätet bakom SDD & Bönan. Jag flyttar en bit bort och min dåvarande "loverboy" som knäcker som taxichaffis. Beordrar honom att stå på HN om 10 min. När vi kommer står LB där. Enda taxin! Varenda plan fungerade. När LB packar in bagaget kollar han på taggarna. Bruden hete Maria och bodde på samma adress som SDD!!! Jag går fram till SDD och frågar om det är okej att vi 3 delar taxi. Snålgrisen SDD sa ja. Jag hoppar in i fram. Jag åkte med och såg att de hoppade av vid samma adress.. Gissa om jag var sugen på att ge SDD en feting mitt i synen?

Hahha...Resten av natten terapeutade jag A. Hon söpsig kanonfull och skulle åka hem till SDD och "veva till han". Kl 08.00 på morgonen. Då fällde jag ner henne. Avslutningen på den storryn blev att A gjorde slut! A lurade ut SDD på "hal is gång efter gång"... Tills han var helt förkrossad. Och jävligt paranoid... För hur kunde hon veta vad som hänt på Canarieöarna? (snack på bussen & i taxin).

Hahha... Så går det om man muckar med Malla & hennes nära och kära...

POK

Malla 007BloggRegistret.se
^

8 kommentarer:

BARISTAN sa...

utan att vara ens lite blyg så erkänner jag. JAG ÄR FAN DEN BÄSTA KILLEN en tjej kan ha. men jag är missförstådd som alla genier genom tiderna. kung på att dejta, kung på att uppföra mig, kung på ligga, både rakt och snett, men det håller aldrig ända in i mål, så det är tur att jag funnit er två,haha
E tackade nyss på facebook och låter hälsa att jag är bäst!
bäst my ass,när nån annan får ligga,
ska leta reda på resten av bilderna från den bildserien med sköterskedräkten, om ni vill ha dom också!

Majsanochmalla sa...

Om du nu e bäst hur kommer det sig att du är där och vi är här....
Vi verkar ju var bra på så lika saker menar jag...
tuff shit!!!

Monica sa...

hahaha så jävla bra , precis som jag skule gjort det själv hahaha

BARISTAN sa...

bara si ni vet så har ryktet spridit sig att jag älskar er blogg, och uppenbarligen finns ett rykte till, det gör gällande att någon kommer skicka bilder på mig fr en av de senaste festerna jag varit på. håll till godo om så är fallet, hahahahah

Majsanochmalla sa...

Hahha... Kul kompisar... Vi är redan kära i dig så några bilder hit eller dit skit samma.. Men slutar du "älska oss" kommer vi att använda bilderna i rent utpressningssyfte... ;-)

Pok

Malla

Anonym sa...

bilder på baristan och killarna i er mail. vi gillar er lika mycket som han

Anonym sa...

vi glömde påpeka att bilderna bör visas på er blogg.

Majsanochmalla sa...

skärpnig boyz o hit med "the good stuff".
Smaskiga, nakna sanningar tack!!!
Men vi ser ju att ni klart är grabbar i vår smak....mums!!!!