fredag 14 november 2008

Mr Mek... e han sann eller???

Ja d kan man ju undra....
Fick ett sms i går där han talar om att han ska åka till USA och undrar om jag eller barnen vill ha nåt därifrån? Eller du kanske vill hänga me frågar han....

Kanske jag vill, har inte bestämmt mig ännu!!!

När jag pratade med min stora H idag(10 år), så berättar jag det här för henne o hon utbrister: jag sa ju d mamma att han tycker du är snygg!!!
Och så säger hon att hon vill ha en häst från USA...då värmer det i mitt moders hjärta,,,tänk att livet är så enkelt för en liten tjej på 10 år.

Förklarade oxå för henne att allt handlar inte om yttre skönhet utan oxå inre skönhet och då säger min lilla/stora H: Men mamma du är ju vacker hela du, det finns ingen som är så snäll som du...Man tackar älskling!

Talade om för henne att jag inte hunnit lämna "drycken" till Mr Mek som stora H o lilla Junior valde på systembolaget häromdan,,men jag ska göra det i helgen om tid finnes...

(Ungarna valde och jag betalde,,,hoppas bara att han gillar den för han kan inte skylla på mig om den är äcklig...det lägger jag ju på ungarna,,som sagt jag bara betalade.)

Då säger hon: Då gör du dig riktigt snygg mamma...
-Såklart säger jag då, nåt annat är ju otänkbart...fast å andra sidan kanske man skulle chocka Mr Mek med att komma till honom osminkad, håret i en knut, säckiga mysbrallor och ett par träpjuck....Nej, då svimmar han och slänger mitt telefonnummer och det vill vi ju inte riskera..

Fick ett sånt fint sms av honom häromdan, dom orden värmde verkligen.

- Du behöver nån som älskar dig och dina barn så du inte behöver jobba ihjäl dej.

En man som ser och vet hur jag sliter för att få allt att gå ihop...och framför allt han tänker på mina barn och det är höga poäng på det...

Men jag undrar här i mitt hus,,,det kan ju inte bara finnas nitlotter därute bland det manliga könet...

Har en jätte nice killkompis, en riktig toppen kille...vi fikade idag och bestämde oss för att gå på fotomässan nu i helgen. Det hoppas jag blir givande för en sån som mig....

Kram Majsangillarusapajsarn
BloggRegistret.se
^

5 kommentarer:

Monica sa...

du är lika snygg utan smink kanjag tänka mig !
häng på vettja men inte den helgen vi ska komma hahaha

sofie sa...

Ta och lär känna honom dina barn verkar ju gilla han.Man lever ju bara en gång.Det enda du kanske mister är väl friheten men den har du ju inte nu heller du har ju dina bedårande barn.Kanske är det prinsen på den vita hästen.Då får hon med stort H en häst i alla fall.:-)jag menar MR mek.Kram och trevlig helg.

Anonym sa...

Woho, lycka till! :)
Ha skoj på fotomässan, btw, vad ser man på då, foton eller kameror?

ullrika sa...

åhå. fotomässa! spännande! är den för hobbyfotisar, eller bara för "proffs"?

Anonym sa...

Det är för alla så gå dit vettja..kram majsan