söndag 23 november 2008

Smällar i skallen...

Joåaaa... Jag har nog klarat mig från hjärnskakning.. Har bara skitont i bulorna i skallen..

Men med tanke på drömmarna i natt så!??!?

Exet låste in mig och kidsen i en lägenhet som var min "pillerknaprade" systers. Innan han låste hämtade han alla mina släktingar och vänner som gjorde fingret åt mig... Och hånskrattade.. Exet gick runt bland alla tjejer i gruppen och smekte dem över brösten, hångla lite med dem och så... Jag stod bakom "lås och bom" å tänkte att "Jag ska ringa tv 4 och klaga på dokusåpaskiten"..

Jaja.. Sen vaknade jag av hostande barn.. Väckning, vatten och hostmedicin...

När jag somnade... Då började den verkliga dokusåpan... Jag och Linda Rosing skulle åka till Latinamerika.. (läste någon artikel i går om henne)... Vi sov i samma rum...

OCH DÅ... Tadaaa.. Såg jag att Linda Rosing egentligen är man!!! På morgonen spackla hon sig med tjocka lager av foundation (stavas det så?)..MEN!!!! Jag såg att det fanns ett missat hakparti... Där var det rena "björnliganskägget"... Jag som egentligen hatar sensationsjournalistik, tänkte direkt... HAHHAH.... Det här ska jag blogga om!! Å då jävlar borde Majsan och jag bli nominerade till RIXFM´s bloggtävling... Jag smygfota Linda med mobilkameran... Och bar mig allmänt taskigt åt.. Men jag såg framför mig hur Majsan äntligen skulle få sitta i morgonsoffan (hennes våta dröm)... Å nu såg jag hennes chans!

Sen vaknade jag... Och jag tyckter inte om mig själv.. Jag vill inte drömma om Linda... Å jag vill verkligen inte utsätta henne. Det gör hon så bra själv så!

Pok

Mallabehöverdrömtydarbralla?


BloggRegistret.se
^

2 kommentarer:

Monica sa...

det kanske var hjärnskakning endå?? linda Rosing??? varför drömma om hene lixsom??
jo jag fick ditt sms men jag kan knappt svara längre kommandoran har bytt min mobil, så jag har ej lärt mig den haha

Anonym sa...

Ja, vem kan tyda de märkliga drömmarna man har egentligen? Helt sjukt hur konstigt man drömmer ibland, Linda Rosing, ha ha.

Oj, vilka grejor du är med om! Hoppas du känner dig lite bättre efter hästolyckan! kramar från förkylda Maxen också!