fredag 21 november 2008

Är jag dum i huvvet eller?

Here we go again... (Stacka Boo)... *nynnar som fan*..

Exet är klasspappa i LT´s klass...

För några veckor sedan kom ett utskick från klassföräldrarna om klassfest. Kul för ungarna... Men klassfesten var uppbokad på min vecka... Inga problem, vanligtvis.. Men just den här fredagen har vi, sedan en månad planerat att ut och rida med kompisar. Hästar var bokade, likaså efterföljande middag med vännerna.

Jag snackade med LT.. Hon valde klassfesten.. Så jag avbokade hennes pålle... Och hittade någon som kunde plocka upp henne när klassfesten var över. Inga problem liksom... ST med mig och vänner på hästrygg i skogen.. LT med pappa och skolkompisar på party.. Och gemensam middag sen... Blev ju bra iaf, tyckte jag då....

I morse sms:a jag gällande "finliret" klockslag mm...

M: Du kan hämta LT på fritids. Jag ser till att hon blir hämtad kl 19, när det slutar. Malla

Exet: Nej Malla, jag har ingen möjlighet att ta LT i dag.. Du får själv åka med henne till kalaset.

M: Då får ni ta bort LT från gästlistan. Taskigt av dig mot LT. Jag har ombokat för att hon skulle kunna gå på festen... Tillsammans med dig, du är ju klasspappa... Och hon ville gå på fest med dig.. Riktigt jävla taskigt av dig! Och har du inget svar på hur vi löser detta på bästa sätt för LT, så skit bara i att höra av dig... Tänk inte ens tanken att hon ska få gå själv... Det är uteslutet!
Malla

Exet: Malla... Vad du planerar på "dina veckor", kan inte jag påverka. Om du planerar något som rör mig. Måste ju du kolla med mig först. Du får själv ta ansvar för vad du nu ställt till med. Det var för övrigt inte jag som bokade lokalen, och det fanns heller ingen annan dag ledig..

Vad svarar man på sån´nt crap?

Exet har bokat upp mig, när jag har barnen (inte första eller sista gången heller)... Så är det ju ibland.. Inget att "gå igång på"... Men hur kan det vara jag som bokat upp honom på min vecka!??! Är jag korkad som tror att klassmammor/klasspappor är med på festerna de annordnar!??! Är jag dum i hela huvvet när jag tänker att vi delar på dubbelbokningar.. Oavsett vem som "råkade göra si eller göra så"?

Å hur kunde detta liksom bli mitt problem!??! Jag har ju inte bett honom om att vara klasspappa/boka upp mina veckor/skita i att fråga mig om det funkar att boka upp mig/oss när barnen är hos mig...

Men iofs... Är jag förvånad!?!? Näe... Inte ett dugg... För det handlar inte om att samarbeta, ta hänsyn till barnen eller även varandras behov...

Det handlar bara om en förvuxen bäbys som "sparkar och sparkar" utan något annat mål än att hitta anledningar att "sätta dit mig", snacka skit om mig... Få en anledning att visa andra mina sms/mail... Och tala om för dem att jag är både sjuk och galen och mer eller mindre livsfarlig för mina barn... Och att jag inte skyr några medel för att använda barnen som vapen mot honom...

Ja... Jädrar vilken analytiker han är exet...

Pok

Mallaharnoghittatenbralösningiafbralla

7 kommentarer:

sofie sa...

Du är inte sjuk i huvudet.Tror nog att det redan är många som har genom skådat honom och tycker synd om dig.Hoppas att du kan ha en trevlig och rolig helg ändå.Kram från Sofie

Maria sa...

http://www.voodolls.se/se/shopwindow.php?id=1443&shopwindow=27672

Majsanochmalla sa...

Malla min fina bralla...han kan stoppa upp sitt faderskap i arslet, där d hör hemma.
Ren o skär djävulskap från hans sida...

Han kan höppa i älva..majsan

Monica sa...

håller med majsan ! nu ska jag kolla länken till Maria ;) voodooo

Anonym sa...

Voodoo? I´m in!

Jag tro du helt enkelt måste sluta försöka att samarbeta även om du så gärna vill för flickornas skull. Det går inte Mallan! Ni far egentligen mer illa av det. Ditt ex skyr inga medel men det kommer en dag när det är payback time!!! Var så säker..för hut slår alltid tillbaka.

Herregud karln drog sig inte ens för att sumpa eran kinaresa.. eran dröm.. när ni redan hade vaccinerat er.. Så lägg ner alla försök och kör varannan vecka utan snack.. men ge aldrig efter på dina veckor heller.. Även om det innebär att tjejerna måste avstå saker ibland.. För ärligt..pga av honom så får dom ju göra det ändå.

Kram min vän

Suzie sa...

Ifrågasätt aldrig din kompetens...ALDRIG!! Du är smartness personifierad. Du sätter dina barn i främsta rummet och vänder nästan ut och in på dig själv för att ge dina barn den allra allra bästa barndomen.

Men som sagt du dras till måndagsex... Och ditt ex är måndag hela veckan....24/7.

Jag tror faktiskt som pangis att det inte är möjligt att få till ett fungerande samarbete. Du gör bara dig själv besviken om du fortsätter försöka. Plus att det tar massa energi och kraft som kan användas till så mycket annat.

ullrika sa...

när jag läste ditt inlägg blev jag lite fundersam. för han visste väl det här med klassfesten? det kan det väl inte vara några överraskningar som han hävdar?! och som klassförälder måste han väl vara med på festen? hur hade han tänkt det då? jag fattar faktiskt ingenting.

när jag läste pangis kommentar blev jag först "nänä, ni måste samarbeta för barnens skull". men så tänkte jag efter lite och kom fram till att jag nog håller med. eller. äh. jag vet inte. han är galen. men han är flickornas far.

vad säger barnen själva? dom är ju faktiskt gamla nog att förstå.