lördag 22 november 2008

Ajaj...

Va fan skulle jag upp på den där hästen och göra?

Malla kan/vet/vågar allt finns inte!! Schas!! Bort med dig bara! Du är klantig.. SLUTA genast med det!

Men egentligen... Så är kroppen ingenting.. För nu har jag hjärtsmärta också...

LT, blev ledsen över ickefesten i går.... Det händer inte så ofta att "så´nt biter på henne".. Hon är för mycket "här och nu"... Hon ville verkligen gå.

När vi kom hem, innan ridning mm.. Så ringde hon (hon har egen telefon).. Till sin pappa... Och frågade varför de inte skulle gå på festen... Jag vet inte vad som sades... Hon sköter så´nt helt själv.. Och stängde in sig i sitt rum..

När hon kom ut ur rummet, sa hon bara.. Pappa är på väg till Småland (där hans familj bor)... Han ville inte vara med mig... För han ska vara med lillebror...

Det gör asont i hjärtat... På mig.. Kunde han inte nödlögna lite och säga att han måste jobba.. blablabla...

LT hade party på "sitt vis", tillsammans med en fjårtis som hon avgudar... Det blev iaf okej....

Men jag ska nog voodofixa lite här under dagen... För det är inte okej att någon "sårar, skadar mina barn... Ohhhno... Lejonmamman... Kan ryta.. Å då är hon definitivt inte att leka med!!!!

Passare... Exet... Du vet inte vems ungar du sårat!!!? För det kan ju knappast vara dine egna... För en riktig pappa agerar inte som du gör! BHÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ...


Pok

MallaskapartajjalitemedLTidagbralla
BloggRegistret.se
^

9 kommentarer:

Anonym sa...

Om ni hade avtalat att han skulle haft barnen är det dåligt av honom att strunta i det, men annars är det fullt förståligt om han åker hem till sin familj och träffar lillebror tycker jag!

// Sara

Majsanochmalla sa...

Du har helt rätt Sara..

Jag tog nog för mycket, för givet att klasspappan skulle närvara...

Liksom min erfarenhet efter 16-års skolvana vid hur klassföräldrar alltid har gjort..

Jag är dum som en gås när jag tror att kommunikationen ska fungera.

Dessvärre satte han klassmamman i klistret också.. För han hade lovat att jag skulle hjälpa till, rodda och fixa... Och självklart hade även det varit helt okej... Om vi inte bokat upp oss på annat. Det är ju ingen big deal.. Som sagt!

Och jag är, som sagt, dum som en gås när jag tänker att pappan skulle närvara.. Kanske ta hit, en av LT (ST också) mycket omtyckt lillebror... Det hade ju blivit "grädden på moset" för LT... Pappa, hon och lillbrorsan på klassfest.. Bonusmamman också.. Kanske??! Inte vet jag?

Det hade kunnat bli jättebra för alla.. Tror jag!?!?

Men... Vad vet jag min gås?

Pok

Mallatroralltgårattlösamedkommunikationbralla

Maria sa...

Jaa du Mallan.. shit.
Monica jag och några till ska grilla hamburgare här idag. Ta med LT och St och kom hit!! Maten räcker och Smilla har ett riktigt prinsess rum som LT kan leka i.. Men gör det! Va kul det skulle vara!
Kram kram

sofie sa...

Du är ingen dum liten gås.Fast det gäller dig och LT blir jag ledsen hur mycket ont hennes far gör mot henne o dig.Många bamse kramar i från mig.

Anonym sa...

Fan, när ska han fatta att det inte är dig han sårar utan både LT och ST.
Men snart är dom stora nog och då är han historia.

ullrika sa...

det som gör ondast i gåssoppan är att kidsen blir skadade. är dom coola fiskar? eller går dom långsamt sönder? jag får ont i mig.

Majsanochmalla sa...

Ullisen.. Mina ungar är stencoola.. Hur trygga och harmoniska som helst...

Jag tror min styrka är att jag ser dem/hör dem och älskar dem oändligt..¨Men också min svaghet.. Jag kan aldrig ge upp tankarna om samarbete, kommunikation och återfunnen respekt... Det måste bara gå!!!! Eller inte???

Och jag kan tycka vad jag vill om exet.. Å det gör jag också! Men jag ser också att han älskar våra barn.. Och det vet de om att han gör! Och barnen har all mitt stöd i att få älska sin pappa...

När han är knäpp så är det ju mig han vill åt.. Då är han så känsloförvirrad så han ser bara målet.. Inte vägen.. Han sparkar vilt omkring sig! Och att barnen får sina kängor i det.. Fattar han inte.. Han kan inte bättre!

Barn ser, hör och känner... Och det är bra! Och hos oss är det högt i tak... Man får både gråta, vara arg och även skratta åt eländet.. Känslor är mitt"vapen/verktyg" i detta...

Hahha... PÅ tal om "utveckligsböcker"... Så sa min St, vid ett annat tilfälle, när pappa balla ur: -Kan vi läsa i utvecklingsboken, om hur 48-åringar är, mamma?

Pok

Mallaskanogänåförsökalitetillbralla

Majsanochmalla sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
ullrika sa...

jag visste väl att det var klokungar du hade Mallan! ändå blev jag väldigt glad att höra det uttryckligen.

har dom bara ärvt en tredjedel av din härliga goa smarta fantastiska inställning så kommer dom lyckas perfekta fiskarna, dina små miniMallar!